ROMA-vuosikirja

Villa Lanten Ystävät ry on vuodesta 2002 alkaen julkaissut jäsenten yhdyssiteenä toimivaa Roma-vuosikirjaa. Vuosikirja sisältää asiantuntija-artikkeleita, kertomuksia yhdistyksen tilaisuuksista ja matkoista, selontekoja Villa Lantessa tehdystä tutkimuksesta, Italian kulttuuria ja elämänmenoa valottavia kirjoituksia sekä kirja-arvosteluja.

ROMA XVI-vuosikirja ilmestyy syksyllä 2017. Vuosikirjantoimittaa yhdistyksen hallitus ja taittajana toimii Minna Malja. Vuosikirja sisältyy jäsenmaksuun ja se lähetetään kaikille yhdistyksen jäsenille joulukuussa.

Kaikki Villa Lanten ja Italian ystävät ovat tervetulleita Roma-kirjan tekijöiksi. Artikkelit, kuvat ja piirrokset lähetetään Minna Maljalle osoitteeseen min.lauk(at)gmail.com heinäkuun loppuun mennessä!

Vuosikirjan tilaus

ROMA-vuosikirjaa voit myös tilata yhdistyksen sihteeriltä, Matias Koposelta, sähköpostitse: villalantenystavat(at)yahoo.com tai puhelimitse: 046 6362 469. Uusin numero ROMA XV maksaa kotiin toimitettuna 20 euroa + postikulut. ROMA IX–XII -vuosikirjoja (2009-2013) voit ostaa hintaan 5 euroa + postikulut.

Alla ROMA XII ja ROMA XI -vuosikirjojen kansikuvat ja sisällysluettelot.

Roma_XII.jpg

Roma_XII_sisallysluettelo.jpg

Kannet_roma_2012_www.png

roma_2012_sisallys.png