ROMA-vuosikirja


Minna Maljan toimittama uusin, eli ROMA XVII -vuosikirja, julkaistiin marraskuun 2018 Vino Novello -juhlassa. Olemme myös lähettäneet sen jäsenkirjeen 3/2018 mukana mukana jäsenillemme.

Hyviä lukuhetkiä!

Villa Lanten Ystävät ry on vuodesta 2002 alkaen julkaissut jäsenten yhdyssiteenä toimivaa Roma-vuosikirjaa. Vuosikirja sisältää asiantuntija-artikkeleita, kertomuksia yhdistyksen tilaisuuksista ja matkoista, selontekoja Villa Lantessa tehdystä tutkimuksesta, Italian kulttuuria ja elämänmenoa valottavia kirjoituksia sekä kirja-arvosteluja.

ROMA XVII-vuosikirja ilmestyy syksyllä 2018. Vuosikirjan toimittavat FM Minna Malja ja FM toimittaja Eeva Pitkälä. taittajana toimii Minna Malja. Vuosikirja sisältyy jäsenmaksuun ja se lähetetään kaikille yhdistyksen jäsenille joulukuussa.

Kaikki Villa Lanten ja Italian ystävät ovat tervetulleita Roma-kirjan tekijöiksi. Artikkelit, kuvat ja piirrokset lähetetään Minna Maljalle osoitteeseen min.lauk(at)gmail.com heinäkuun loppuun mennessä!

Vuosikirjan tilaus

ROMA-vuosikirjaa voit myös tilata yhdistyksen sihteeriltä sähköpostitse: villalantenystavat(at)yahoo.com. Uusin numero maksaa kotiin toimitettuna 20 euroa + postikulut. Vanhempia vuosikirjoja (2009-2016) voit ostaa hintaan 5 euroa + postikulut.

Alla ROMA XII ja ROMA XI -vuosikirjojen kansikuvat ja sisällysluettelot.

Roma_XII.jpg

Roma_XII_sisallysluettelo.jpg

Kannet_roma_2012_www.png

roma_2012_sisallys.png