ROMA-vuosikirja

Villa Lanten Ystävät ry on vuodesta 2002 alkaen julkaissut jäsenten yhdyssiteenä toimivaa Roma-vuosikirjaa. Vuosikirja sisältää asiantuntija-artikkeleita, kertomuksia yhdistyksen tilaisuuksista ja matkoista, selontekoja Villa Lantessa tehdystä tutkimuksesta, Italian kulttuuria ja elämänmenoa valottavia kirjoituksia sekä kirja-arvosteluja.
ROMA XVI-vuosikirja ilmestyy syksyllä 2017. Vuosikirjan päätoimittaja ja taittajana toimii Minna Malja. Vuosikirja sisältyy jäsenmaksuun ja se lähetetään kaikille yhdistyksen jäsenille joulukuussa.
Kaikki Villa Lanten ja Italian ystävät ovat tervetulleita Roma-kirjan tekijöiksi. Artikkelit, kuvat ja piirrokset lähetetään Minna Maljalle osoitteeseen min.lauk(at)gmail.com heinäkuun loppuun mennessä!

Vuosikirjan tilaus

ROMA-vuosikirjaa voit myös tilata yhdistyksen sihteeriltä, Matias Koposelta, sähköpostitse: villalantenystavat(at)yahoo.com tai puhelimitse: 046 6362 469. Uusin numero ROMA XV maksaa kotiin toimitettuna 20 euroa + postikulut. ROMA IX–XII -vuosikirjoja (2009-2013) voit ostaa hintaan 5 euroa + postikulut.

Alla ROMA XII ja ROMA XI -vuosikirjojen kansikuvat ja sisällysluettelot.

Roma_XII.jpg

Roma_XII_sisallysluettelo.jpg

Kannet_roma_2012_www.png

roma_2012_sisallys.png